снимка БулфотоИмах железен принцип - не се подавах на рекет и

...
снимка БулфотоИмах железен принцип - не се подавах на рекет и
Коментари Харесай

Съществувам и се развивам въпреки политиците, заяви Васил Божков

снимка Булфото

" Имах стоманен принцип - не се подавах на рекет и изнудване и не плащах подкупи. Наруших го през 2014 година, когато Бойко сподели: " Ей тука ще оправим нещата. " Защото по новия налог трябваше да се закрие както лотарията, по този начин и " Еврофутбол ", споделя в следващо видео, което укриващият се в Дубай обвинен предприемач Васил Божков разгласява в формалния си профил във Фейсбук. В него той отговаря на въпроси, заложени му от консуматори в обществената мрежа, написа topnovini.bg .

" Ако се върнеш обратно в историята, може да се види, че съм имал банка, застрахователна компания, индустриални предприятия, корабостроителница и още един куп неща. От всеки един бизнес съм бил изхвърлян последователно. На какво съображение? Без съображение. Казвал съм го във всичките си изявленията, колкото и малко да са били. Аз живея макар политиците. Винаги се развъртвам макар политиците ", приключва Божков.

 



 

 
Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР